Romantik Komedi 7 Eylül 2007 Julian Jarrold Kevin Hood , Sarah Williams Eigil Bryld Adrian Johnston 2007, İngiltere / ABD , 120 dk.
Oyuncular: Anne Hathaway (Jane Austen) , James McAvoy (Tom Lefroy) , Julie Walters (Mrs. Austen) , James Cromwell (Rev Austen)
Konu:18. yüzyıl İngiltere'sinde bir kadın için tek bir kurtuluş yolu vardır: zengin bir erkekle evlilik yapmak! Jane Austen, fakir bir ailede yetişmiş olmasına rağmen yazarlık konusunda farkedilmesini sağlayacak denli etkili yeteneklere sahiptir. Fakat bu yeteneklerin bir kadın olarak toplumda hiçbir değeri yoktur. Kendini gösterebileceği tek yol, zengin Wisley ile evlenmesidir.
Ailesinin tüm baskılarına rağmen bu teklifi reddeden Jane, yetenekli genç avukat Tom Lefroy ile tanışacak ve bu kendine güvenli genç adamla birbirlerine olan aşkları, sahip oldukları herşeyi bir kenara iterek yeni bir hayata başlamaları için büyük bir cesaret verecektir.
Bu sayfayı aşağıdaki topluluk sitelerinde yayınlayabilirsiniz
Yorumlar (2)
muhteşem Yorum yazıcısı: busti,
Haziran 09, 2008
tek kelimeyle muhteşem daha fazla sözede gerek yok
... Yorum yazıcısı: MelisA.,
Temmuz 01, 2008
İzlediğim en iyi aşk filmi... keşke mutlu sonla bitseydi